Ens han envaït

Ànalisi global del meu estat actual

[@more@]

Estat intel·lectual: Alterat (Tampoc és cap novetat, però bueno…per si no ho havieu notat).

Estat emocional: Sota mínims i tirant de reserves. (Déu meu, que passi ja aquest cap de setmana!)

Estat físic: destrossada.

Causes, per increïbles que puguin semblar:

ELS DRACS DE SANT JORDI ENS HAN ENVAÏT

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: Ens han envaït

 1. Mira, publica una foto teva i et dissenyare una estrategia per remontar el vol. Si es bikini sera perfecte, quanta mes informacio tingui millor.

 2. DiariMEF diu:

  Quins dracs més macos! Els de la foto de dalt estan a sobre d’unes cartolines allargades, no seran pas punts de llibre oi? pobres llibres si ho són.. 😉

 3. AlImbUrg diu:

  Després de llegir el teu post qualssevol diria que tot just fa una setmaneta, que s’ha acabat setmana santa…

 4. Nica diu:

  Jo també tenia ganes de què arribés el cap de setmana! Encara em queda anar a un sopar aquest vespre, que si no, ja estaria al llit recuperant forces… per cert, què xulos els dracs!!!

 5. No sóc ningú per recomanar-te res, i més amb el que m’agrada el teu bloc. Però jo, quan estudiava per mestra, em van fer llegir un llibre, que potser ja has llegit, però que jo no oblidaré mai. I potser l’has llegit perquè qui el va escriure, em penso, treballava en una escola de la Mina. No recordo l’autor, però el títol si: AMB LLETRA PETITA, una gran obra … per mi, és clar.

 6. L’he buscat al google, l’autor és, ara em sona molt, Jaume Cela, i és d’edicions 62, del 1996. Però potser ja el coneixes perfectament! Bon Sant Jordi, i estic d’acord que els dracs ús han quedat guapíssims. A escoles de molt més alta graduació els nanos fan treballs manuals supercutres, els teus segur que se senten molt orgullosos de la seva feina, Felicitats

 7. martuxa diu:

  q malament q stas, no anna? 😛 es broma, dona…ànims

 8. Vull Xocolata (jo també en vull!) Ja he llegit el llibre! és cert, em va agradar molt1 I, és tot un clàssic a les biblioteques dels mestres! Potser me l’hauria de tornar a llegir!
  Sir William, foto amb bikini? Que no li agrada la del Flickr que hi surten els meus peuets? Ja veig que des d’irlanda, segueix tan bataller com sempre! De tota manera, he de confessar que m’intriga aquest pla per remontar el vol! Fassime’n 5 cèntims!
  Per cert, Sir William , em fa molta gràcia, pensar que un dels punts vermells del ClustrMap d’Irlanda és vusté! 🙂
  MEF, quina sort que teniu abreviació, jo què sóc? Una MEP? Una MELL? Lleig, no? No són punts de llibre, la cartolina ra per apuntar el nom de l’autor.

 9. adagio diu:

  Si avui fos dimecres, el divendres no estaries entre nosaltres xD. Sort que avui es divendres!! I ara a esperar les següents vacances (1 de maig).

 10. Ainalma diu:

  Jeje, hale, a treballar, que a mi encara em queden 4 dies per començar al col·le! I sí, també tenim jornada intensiva al juny!
  Molt macos els dracs!

 11. Ignasi diu:

  M’agraden els dracs que semblen fets de plastilina, quins records que em porten…

 12. conopium diu:

  Si tant feta pols estàs, este fin de setmana no et vull veure pels bars, eh?
  Si vols, només una mica a la platja, a prendre lo solet i poca cosa més!
  Au, fes bondat, i dilluns ens ensenyes el munt de roses que t’hauràn regalat!

 13. bondia diu:

  bon dia annatarambana!

 14. Nessuno diu:

  Uns dracs molt guais, sobretot els primers. Són de fang o de plastilina?. Tenen una mirada enigmàtica.

  Respecte a l’estat anímic, anims!!!. Bé que els dracs de dalt no fan cara d’estar tristos!! :-D. Diumenge sempre queda la porta oberta per la sorpresa: aquella trucada o aquella rosa de qui menys t’ho esperes… I no parlo del noi dels mitjons blancs hehe. I si a les 23:59 no ha arribat la trucada, doncs fas “de tripes curasó” per aquest últim minut i apa! ja som dilluns un altre cop!.

  Potser les coses no son tant simples, pero no cal tampoc complicar-les més del compte. (de tripes curasó en anglès?, from guts heart? :-P)

 15. Cony que matiners que sou! Jo encara vaig amb pijama!
  Ignasi, els dracs són de plastilina, un cop decorats amb objectes de rebuig, es barnissen i llestos! Si, qu eduen records, si!

  Conopium, he llegit el teu missatge tard, i ja no he pogut seguir el teu consell… ahir vaig sortir 🙂 Ostres, com vaig riure! Vaig tornar a casa una mica… contenta… però clar, anar primer a un pub irlandès i després a un escocès, té les seves consequències!

  El meu munt de roses??? A veure… a veure… en tinc una de l’escola… una del meu pare…. tinc un “vale por una rosa” d’una promició d’amena… La cosa promet, eh?

  Bon dia, bon dia!

  Sir William i Nessuno, us proposo un repte lingüístic? Al Sir William perquè està en territori que li permet contrastar l’opinió i al Nessuno perquè noi, estàs que “te sales” amb l’anglès! Traducció de “dialogo para besugos”. Seriosmanet, com ho deuen dir allà? Grim’s talk?

  Per cert, acudit, patètic:

  – Do you use your dictophone?
  – No, I use my finger like everyone!

  Per si no ho heu pillat: Dictophone (Dick – to- phone)

  I, amb aquest nivell tan elevat us deixo! M’en vaig a posar guapa, que el dia d’avui si que promet! Promet un post, fijo, fijo! O, no…

 16. Jo ho sento pero no se com es besugo, potser “beisuk”; en irlandes es deu pronunciar gairebe com en angles pero s’escriu amb une 50 lletres mes.

 17. Nessuno diu:

  “Bream’s talk”? :-|. Sempre m’ha divertit fer traduccions patilleres del nivell de “to put the scream in the sky” o “by the little leg” (per la patilla) 😛

Els comentaris estan tancats.