Records ben plens de colors ben vius

Yrun,

[@more@]

Benvinguda al teu post.

Volia escriure un post i dedicar-te'l. Però et conec ben poc.

Mai me n'havia fet habitual del teu bloc, malgrat entrar-hi. Recordo la capçalera. Vaig pensar que algú amb una capçalera com la teva ha de ser bona persona. I, sé que alguna línia em va recordar a una Anna Tarambana amb uns quants anys menys. 

Em va agradar el teu post explicant les coses que t'agradaven. El vaig trobar molt fresc i viu.

El meu regalet (per si no ho heu notat estic aprenent a fer anar el PhotShop) és una imatge per tu i el teu bloc. (Les tinc en diferents mides perquè encaixin com a capçalera de bloc!)


I, una cosa que no hi podia faltar:

 

És el meu primer Youtube, per si no es carrega, clica aquí.

Benvolguda Yrun, espero i et desitjo una vida plena de colors. Una vida plena de records. Una vida amb la música d'Amelie de fons i, sobretot sobretot, continua fins ara, trobant la felicitat en les coses petites de cada dia, com enfonsar la mà dins unes llegums.

Et desitjo molt Bon Nadal!


 

Queden 3 dies per NadalQuant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Records ben plens de colors ben vius

 1. Cruella diu:

  Hola, Anna,

  Ets moníssima. Un regal genial. (Et visito de fa temps, però no hi havia tornat. En Xamb m’ha recomanat que et visiti de nou).

 2. Yrun diu:

  Oh! Moltes gràcies Anneta!!! Es super bonic!!
  A més les capçaleres m’aniran molt bé xk stava retocan-me una altra plantilla!
  Sospitava k podies ser tu amb la manera k escrivies els mails, xk jo sempre he sigut lectora en silenci del teu blog. I més o menys doncs cada u escriu d’una manera ;P

  I espero que la Tarambana sigui també una mica Amelie. Segur que llavors es tot millor 🙂

 3. Alepsi diu:

  Que chules les ca`çaleres!!!!! A veure si s’anima i les posa! (Que no és que sigui lletja la d’ara que a mi m’agrada el pontet aquest, però les teves donen… no sé, un toc “glamourós”, trobo… xDDDD).

  Que passis molt bon nadal, Tarambana! 😉

 4. Fantàstiques les capçaleres, bon nadal i quin èxit això del blogaire invisible!

 5. Yrun, ho sospitaves?

  Amb el que em vaig esforçar a escriure’t els email amb faltes d’ortografia i intentant canviar l’estil!

  Així que puc, t’envio les imatges via email! 🙂

 6. Per cert, algú sap qui és el meu BLOCAIRE INVISIBLE?

  Perquè estic desorientada i ja no sé on mirar i on no, i ja no sé ni quins blocs he vistat i quina no! SOS!

 7. fardatxo diu:

  Ai tarambaneta, que maco. Aquests dies que estic tovet, sento aquesta musica i m’agafa un nosequè… Molt guai el teu regal! Per cert, el meu blocaire invisible tampoc no se m’ha manifestat. Continuo esperant… tic-tac-tic-tac-tic-tac…
  Bones festes tarambaneta 😉

 8. fardatxo diu:

  Ai tarambaneta, que maco. Aquests dies que estic tovet, sento aquesta musica i m’agafa un nosequè… Molt guai el teu regal! Per cert, el meu blocaire invisible tampoc no se m’ha manifestat. Continuo esperant… tic-tac-tic-tac-tic-tac…
  Bones festes tarambaneta 😉

 9. dessmond diu:

  Coi, doncs per estar en fase d’aprenentatge amb el photoshop, molt bé. I si a més ja saps tirar de YouTube, podem dir que ets una professional.
  Bon Nadal!

 10. Dessmond diu:

  Pel que dius del teu amic invisible. Demana-ho a n’Alepsi, que és la ma innocent que ha anat treient totes les combinacions de dins un barret negre. El seu correu-e és: alepsiblog(arroba)gmail.com

 11. Anna, la Yrun-Amelie estarà encantada amb el teu post. Bones festes!

Els comentaris estan tancats.