Vacances

Me acuerdo cómo si fuera hoy: Friederich tenía un granero, peró se le quemó. Dios mío como ardía el granero de Friederich con tía Henrietta dentro!

[@more@]

Em diu, amb veu de doblador de pel·lícules del oeste, mentre voltem pel Vogstsbauernhof.

Con la madera del granero, Friederich construyó una balsa para cruzar el Rhin. Peró se le hundió. Y, tía Henrietta se ahogó. 

"Però no estava morta, ja?"

Diantre! Murió otra vez!

Em diu amb aquella veu de doblador sexy de pel·lícules del oeste, mentre deixem Shaffhausen camí de les cascades del Rhin.

Friederich, no te olvides de su tío bastardo cariño, ens acompanya durant garirebé tot el viatge. També bé amb nosaltres un mexicanet molt bufó que es posa nerviós quan travassem la frontera de Suïssa i diu:

"Dios mío! Nos regresaran, pues" 

Afortunadament, de tant en tant, apareix un alamenot que diu:

"Bitte, zwei bier" amb veu enfada i posa una mica d'ordre.  

Jo també havia dut amiguetes amb mi. Evidentment la Tarambana, que per primer cop no ha robat cap souvenir, coi… m'estic reformant! També la repel·lent profe d'anglès i, l'estudiant frustrada d'alemany:

"Ja, ja, ja… Danke! Zwei Bier, zwei latte, zwei apfelstrude, zwei de tot i força… alles clar!

He après a volar a la manera de la Selva Negra: Cucu, cucu… perquè allà als ocellets no fan piu-piu, com aquí! Allà fan Cuckoo…Cuckoo… Perquè és la regió dels rellotges de Cucko… que ho sé jo, que hi he vist, perpò no n'he comprat cap d'aixpo, gràcies, ja anem servits d'horari a casa! 

La veritat és que hem anat molt carregats de tots nosaltres. Tan que semblava sovint a la nit l'habitació semblava el camarot del Germans. Y, dos huevos duros! Meeeeeeeec… Que sean tres!

Ara ja som aquí. Una mica enyorats del parentesis i de nosaltres mateixos. Perquè durant els 7 dies que vam ser fora vam estar molt bé juntets,acabant de descobrir aquelles tonteries que només es saben quan portes uns quants dies junts les 24 hores.

I, em direu: 7 dies?

I, contareu: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-mmm… Un moment! Tu fa molts més dies que no obres el bloc!

I, jo us diré que m'he pres unes vacances blocaires en tota regla! Si, senyor! He obert el PC he llegit els quatre que quedaveu per aquí, no us he comentat, he tancat el PC he agafat el bikini i una barca i m'he posat a remar. Aquest estiu he après a remar. Elmeurei me n'ha ensenyat, com que ell és de pople i allà fan esports d'aquests aprofitant els recursos naturals i aquestes coses que jo no entenc perquè sóc urbanita doncs… ara ja sé remar. També he après a jugar a bolos. D'això me n'ha ensenyat ma germana. I, a dames… però d'això ja en sabia una mica, que jo sóc tota una dama!

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Vacances

Me acuerdo cómo si fuera hoy: Friederich tenía un granero, peró se le quemó. Dios mío como ardía el granero de Friederich con tía Henrietta dentro!

[@more@]

Em diu, amb veu de doblador de pel·lícules del oeste, mentre voltem pel Vogstsbauernhof.

Con la madera del granero, Friederich construyó una balsa para cruzar el Rhin. Peró se le hundió. Y, tía Henrietta se ahogó. 

"Però no estava morta, ja?"

Diantre! Murió otra vez!

Em diu amb aquella veu de doblador sexy de pel·lícules del oeste, mentre deixem Shaffhausen camí de les cascades del Rhin.

Friederich, no te olvides de su tío bastardo cariño, ens acompanya durant garirebé tot el viatge. També bé amb nosaltres un mexicanet molt bufó que es posa nerviós quan travassem la frontera de Suïssa i diu:

"Dios mío! Nos regresaran, pues" 

Afortunadament, de tant en tant, apareix un alamenot que diu:

"Bitte, zwei bier" amb veu enfada i posa una mica d'ordre.  

Jo també havia dut amiguetes amb mi. Evidentment la Tarambana, que per primer cop no ha robat cap souvenir, coi… m'estic reformant! També la repel·lent profe d'anglès i, l'estudiant frustrada d'alemany:

"Ja, ja, ja… Danke! Zwei Bier, zwei latte, zwei apfelstrude, zwei de tot i força… alles clar!

He après a volar a la manera de la Selva Negra: Cucu, cucu… perquè allà als ocellets no fan piu-piu, com aquí! Allà fan Cuckoo…Cuckoo… Perquè és la regió dels rellotges de Cucko… que ho sé jo, que hi he vist, perpò no n'he comprat cap d'aixpo, gràcies, ja anem servits d'horari a casa! 

La veritat és que hem anat molt carregats de tots nosaltres. Tan que semblava sovint a la nit l'habitació semblava el camarot del Germans. Y, dos huevos duros! Meeeeeeeec… Que sean tres!

Ara ja som aquí. Una mica enyorats del parentesis i de nosaltres mateixos. Perquè durant els 7 dies que vam ser fora vam estar molt bé juntets,acabant de descobrir aquelles tonteries que només es saben quan portes uns quants dies junts les 24 hores.

I, em direu: 7 dies?

I, contareu: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-mmm… Un moment! Tu fa molts més dies que no obres el bloc!

I, jo us diré que m'he pres unes vacances blocaires en tota regla! Si, senyor! He obert el PC he llegit els quatre que quedaveu per aquí, no us he comentat, he tancat el PC he agafat el bikini i una barca i m'he posat a remar. Aquest estiu he après a remar. Elmeurei me n'ha ensenyat, com que ell és de pople i allà fan esports d'aquests aprofitant els recursos naturals i aquestes coses que jo no entenc perquè sóc urbanita doncs… ara ja sé remar. També he après a jugar a bolos. D'això me n'ha ensenyat ma germana. I, a dames… però d'això ja en sabia una mica, que jo sóc tota una dama!

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Vacances

Me acuerdo cómo si fuera hoy: Friederich tenía un granero, peró se le quemó. Dios mío como ardía el granero de Friederich con tía Henrietta dentro!

[@more@]

Em diu, amb veu de doblador de pel·lícules del oeste, mentre voltem pel Vogstsbauernhof.

Con la madera del granero, Friederich construyó una balsa para cruzar el Rhin. Peró se le hundió. Y, tía Henrietta se ahogó. 

"Però no estava morta, ja?"

Diantre! Murió otra vez!

Em diu amb aquella veu de doblador sexy de pel·lícules del oeste, mentre deixem Shaffhausen camí de les cascades del Rhin.

Friederich, no te olvides de su tío bastardo cariño, ens acompanya durant garirebé tot el viatge. També bé amb nosaltres un mexicanet molt bufó que es posa nerviós quan travassem la frontera de Suïssa i diu:

"Dios mío! Nos regresaran, pues" 

Afortunadament, de tant en tant, apareix un alamenot que diu:

"Bitte, zwei bier" amb veu enfada i posa una mica d'ordre.  

Jo també havia dut amiguetes amb mi. Evidentment la Tarambana, que per primer cop no ha robat cap souvenir, coi… m'estic reformant! També la repel·lent profe d'anglès i, l'estudiant frustrada d'alemany:

"Ja, ja, ja… Danke! Zwei Bier, zwei latte, zwei apfelstrude, zwei de tot i força… alles clar!

He après a volar a la manera de la Selva Negra: Cucu, cucu… perquè allà als ocellets no fan piu-piu, com aquí! Allà fan Cuckoo…Cuckoo… Perquè és la regió dels rellotges de Cucko… que ho sé jo, que hi he vist, perpò no n'he comprat cap d'aixpo, gràcies, ja anem servits d'horari a casa! 

La veritat és que hem anat molt carregats de tots nosaltres. Tan que semblava sovint a la nit l'habitació semblava el camarot del Germans. Y, dos huevos duros! Meeeeeeeec… Que sean tres!

Ara ja som aquí. Una mica enyorats del parentesis i de nosaltres mateixos. Perquè durant els 7 dies que vam ser fora vam estar molt bé juntets,acabant de descobrir aquelles tonteries que només es saben quan portes uns quants dies junts les 24 hores.

I, em direu: 7 dies?

I, contareu: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-mmm… Un moment! Tu fa molts més dies que no obres el bloc!

I, jo us diré que m'he pres unes vacances blocaires en tota regla! Si, senyor! He obert el PC he llegit els quatre que quedaveu per aquí, no us he comentat, he tancat el PC he agafat el bikini i una barca i m'he posat a remar. Aquest estiu he après a remar. Elmeurei me n'ha ensenyat, com que ell és de pople i allà fan esports d'aquests aprofitant els recursos naturals i aquestes coses que jo no entenc perquè sóc urbanita doncs… ara ja sé remar. També he après a jugar a bolos. D'això me n'ha ensenyat ma germana. I, a dames… però d'això ja en sabia una mica, que jo sóc tota una dama!

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Vacances

Me acuerdo cómo si fuera hoy: Friederich tenía un granero, peró se le quemó. Dios mío como ardía el granero de Friederich con tía Henrietta dentro!

[@more@]

Em diu, amb veu de doblador de pel·lícules del oeste, mentre voltem pel Vogstsbauernhof.

Con la madera del granero, Friederich construyó una balsa para cruzar el Rhin. Peró se le hundió. Y, tía Henrietta se ahogó. 

"Però no estava morta, ja?"

Diantre! Murió otra vez!

Em diu amb aquella veu de doblador sexy de pel·lícules del oeste, mentre deixem Shaffhausen camí de les cascades del Rhin.

Friederich, no te olvides de su tío bastardo cariño, ens acompanya durant garirebé tot el viatge. També bé amb nosaltres un mexicanet molt bufó que es posa nerviós quan travassem la frontera de Suïssa i diu:

"Dios mío! Nos regresaran, pues" 

Afortunadament, de tant en tant, apareix un alamenot que diu:

"Bitte, zwei bier" amb veu enfada i posa una mica d'ordre.  

Jo també havia dut amiguetes amb mi. Evidentment la Tarambana, que per primer cop no ha robat cap souvenir, coi… m'estic reformant! També la repel·lent profe d'anglès i, l'estudiant frustrada d'alemany:

"Ja, ja, ja… Danke! Zwei Bier, zwei latte, zwei apfelstrude, zwei de tot i força… alles clar!

He après a volar a la manera de la Selva Negra: Cucu, cucu… perquè allà als ocellets no fan piu-piu, com aquí! Allà fan Cuckoo…Cuckoo… Perquè és la regió dels rellotges de Cucko… que ho sé jo, que hi he vist, perpò no n'he comprat cap d'aixpo, gràcies, ja anem servits d'horari a casa! 

La veritat és que hem anat molt carregats de tots nosaltres. Tan que semblava sovint a la nit l'habitació semblava el camarot del Germans. Y, dos huevos duros! Meeeeeeeec… Que sean tres!

Ara ja som aquí. Una mica enyorats del parentesis i de nosaltres mateixos. Perquè durant els 7 dies que vam ser fora vam estar molt bé juntets,acabant de descobrir aquelles tonteries que només es saben quan portes uns quants dies junts les 24 hores.

I, em direu: 7 dies?

I, contareu: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-mmm… Un moment! Tu fa molts més dies que no obres el bloc!

I, jo us diré que m'he pres unes vacances blocaires en tota regla! Si, senyor! He obert el PC he llegit els quatre que quedaveu per aquí, no us he comentat, he tancat el PC he agafat el bikini i una barca i m'he posat a remar. Aquest estiu he après a remar. Elmeurei me n'ha ensenyat, com que ell és de pople i allà fan esports d'aquests aprofitant els recursos naturals i aquestes coses que jo no entenc perquè sóc urbanita doncs… ara ja sé remar. També he après a jugar a bolos. D'això me n'ha ensenyat ma germana. I, a dames… però d'això ja en sabia una mica, que jo sóc tota una dama!

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.