Vuit passiu

Sempre que arribo a un bloc on hi ha un meme penjat faig el mateix, vaig ràpidament al final del post a veure si me l'han passat. Hi ha memes que són marrons encoberts i d'altres que fan de bon fer. Aquest seria dels segons. Per què? Doncs perquè em permet parlar de mi i… Per explicar-ho millor robaré un fragment d'Oscar Wilde:

I never travel without my diary. One should always have something sensational to read in the train.

Mai viatjo sense el meu dietari. Sempre cal tenir una cosa sensacional a llegir al tren.

[@more@]

 

Per tant què millor que fer dos memes a alhora?

Meme número 1

Escriure en passiva ha estat encarregat pel senyor Piritione per nosaltres. I, ha estat fet avui per la senyoreta Tarambana. Avui, precisament que el lloc número 2 dels blocs més populars ha estat assolit per l'esmentat bloc.

És sabut per vosaltres quan de temps feia que el Top Ten no era estat per la Tarambana?

Si jo. El TOP TEN només havia estat estat per la Tarambana quan les estadístiques eren ben funcionades. Ara les estadístiques no són ben funcionades, per tant, és indiscutiblement cert, que si el lloc número 2 és estat per la Tarambana, molt malament és estada la cosa. Les aigües són fetes pel bloc de la Tarambana (traducció a l'activa: el bloc de la Tarambana fa aigües!) Ara, senyor Karbeis (entre ell i jo: ja, ja i ja! 😉 ), un plaer és tingut per mi ser altre cop tan a prop seu a la llista dels més populars.

 

 Meme número 2:

Algú amb molt més criteri que l'abans esmentat blocaire (amb tot el carinyu i respecte del món) em va passar un meme fa dies. En Millu. Així que: 

Aquí hi ha les vuit coses de mi que no sabeu:

1. Ho confesso: últimament tinc forts desitjos d'obrir un bloc sense dir-ho absolutament a ningú. Motiu u: Descobrir si sense les ales de la Tarambana tindria convocatòria. Motiu dos: Descobrir si em descobriríeu i quines reaccions us desperatria algú que fos jo sense vosaltres saber-ho. Motiu tres: escriure tot allò que sovint no puc escriure perquè hi ha gent que em coneix que em llegeix. Perdre l'anonimat és fotut.

2.  No tolero la ineptitud. És una cosa que m'exaspera. 

3. Les persones que s'inventen una vida per presentar-se com a interessants davant els altres em treuen de pullaguera. M'haurien de fer pena ho sé, però no és així. També em treuen de pullaguera els que es creuen els vels pintats que cobreixen la realitat medirocre. 

4. La Tarambana dels principis, amb la seva superficialitat i egocentrisme, va morir fa temps. La d'avui és una altra. Però l'altra va bé per donar carnassa als lleons de tant en tant.

5. De tot el bloc només hi ha un post que esborraria. Però no diré quin.

6.  No sóc tan llesta com semblo, ni sé tantes coses. Simplement sé argumentar i estic alerta. 

7.  Cada cop que he anat a Barcelona he entrat a Gimeno per veure a la iuki. Mai li he dit res. Em servia per saber que estava bé. Ara que ha deixat de treballar i estudiarà a Vic, li perdré la vista totalment. (Nota mental: afegir el seu photolog al RSS)

8. Una de les coses més difícils d'aquesta vida és no "casar-te" amb cap grup concret de gent. Mantenir-te al marge és díficil però alhora una virtud. Sovint l'única manera de sobreviue dignament en un món de mones.

I, per acabar, sabeu la història del vuit? Gira't és un infinit. Que són les coses que no sabreu mai de mi.

I, els afortunats a fer el meme del vuit són:

1. Zinc Piritione (M'hi jugo un pèsol que ens parla de la Núria Feliu)

2. Perdedor 

3. Menxu

4. Mery Cherry

5. Clint

6. Puji

7. Tirai

8.  Farlopa

 

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 comentaris a l'entrada: Vuit passiu

 1. Farlopa diu:

  Senyoreta Tarambana això ha estat una apunyalada, pensa que estic esgotat i tinc una acomulació de memes… tot i això crec que el faré 🙂

 2. Tarambana, un pèsol acaba de ser guanyat per vós! 😀

 3. brewsters diu:

  Gràcies pel comentari al nostre bloc, ens va fer il·lusió.
  [senyora brewster diu: veus? no podríem tenir el bloc amb uns tons més com alegres?]
  [senyor brewtser diu: No! A més, si a tu no t’agrada el rosa!]
  [senyora brewster diu: no cal que sigui rosa, però no sé, més alegre!]
  [senyor brewtser diu: va dona, marxem! Que sempre t’enganxes amb qui ens trobem!]

 4. Clint diu:

  Li diria en passiva però a aquestes hores…
  si haguessis passat per el meu bloc (nota mental: la tarambana no em té al RSS!!!) veuries que ja havia fet lo meme del 8 a més a més en ell feia referència a tu! i també tel passava com a victima!

  Això si, el dia que facis un bloc anòmim, m’avises! ;P

 5. Mery Cherry, el meme de la passiva no el passaria a ningú! De fet, només l’he fet perquè creia que seria divertit!

  Tirai, tranquil·la, tu fes-lo quan et vagi bé!

  Farlopa, tranquil! No se m’estressis, tu ara! 😉

  brewsters, tinc per costum no posar-me entre els assumptes aliens, per tan faré un mutis!

  Clint, et juro que et tinc al RSS! Però aquest post no el vaig llegir! Últimament, no sé si es nota, però no estic molt per la feina blocaire!! :S Perdó!

 6. onix diu:

  jo et reconeixeria i perquè ? perquè soc bruixa ,be suposo que ja ho saps i no faries cap al meu bloc de totes formes si mai et trobo en un altre bloc faré veure que no et conec però el teu personatge mai t’ha fet ombra eh aixi que tindries el mateix èxit si fossis miss Tempelton de sant Privat de Bas
  onix dixit 😛

 7. striper diu:

  Molt bé el meme, potser he trobat una Anna mes acida del que pensava, jo tambe estic fent aquet meme i el penjare aviat.

 8. striper diu:

  Ara et coneixem una mica mes potser he trobat una Anna mes acida del que pensava jo tambe estic preparant aquet meme.

 9. menxu diu:

  Ja tinc escrit el meme.
  Algun dia d’aquests el publico 😛

 10. millu diu:

  Gràcies per haver contestat al meme. Per ser el primer que envio la gent ha contestat molt bé 🙂 I molt divertida la història final del vuit. Sempre m’ha agradat com un número tant senzill com el 8 es pot convertir en una cosa tant complicada com l’infinit amb un simple gir.

 11. elur diu:

  m’extranya que no n’hagis fet 7 o 9… per allò dels imparells 😉
  Saps que coincideixo plenament amb el punt u?

  un petonàs, maca!!!!

 12. M’encanta la 1 i la 4 ja m’ho pensava. digues quin post és, va, va, vaaa, digue’s quin post és..!!!!

 13. Pd40 diu:

  Buf, he estat mirant alguns blogs i aquest meme me’l trobo per totes bandes. jejeje, i tant que ets llesta. Dius vuit coses de tu i ens quedem igual d’intrigats!
  Això del Top Ten de blocat algú m’ho hauria d’explicar, pq no ho entenc de cap de les maneres.

 14. una mica inabastable si que ho ets
  i ho aprofites per jugar amb nosaltres i descolocar-nos
  m’agrada
  el blog dóna aquest poder, i tu te’n serveixes molt bé jijij

  (serem companyes de professió, començo magisteri jijijij em serveix llegir-te per adonar-me del que desgasta aquesta professió, però sens dubte, del que que aporta)

  un petonet!
  i ànims amb l’inici de curs!

 15. una mica inabastable si que ho ets
  i ho aprofites per jugar amb nosaltres i descolocar-nos
  m’agrada
  el blog dóna aquest poder, i tu te’n serveixes molt bé jijij

  (serem companyes de professió, començo magisteri jijijij em serveix llegir-te per adonar-me del que desgasta aquesta professió, però sens dubte, del que que aporta)

  un petonet!
  i ànims amb l’inici de curs!

Els comentaris estan tancats.