Forquilles!

Maleïts tots els que aquest cap de setmana heu anat al Corte Inglés i heu comprat FORQUILLES!

Lladres, més que lladres!

[@more@]

Que sapigueu que la mala sort us acompanyarà durant 20 anys i deixareu de follar durant 30! Perquè m'heu robat!

Aquelles FORQUILLES eren meves!

Que no ho veieu que estaven fetes per mi? De rebaixes, peces soltes, bona qualitat…

La meva felicitat vespertina depenia única i exclusivament de la compra de les FORQUILLES (el pis del meu xicot hi havia el company de pis i hem hagut de buscar un altre tipus de xute d'adrenalina) i vosaltres, fills de puta, que segurament ja teniu una cuberteria sencera, potser dues i tot, de diari i de festa, i només compreu per caprici m'heu fotut el model de forquilla que m'agradava!

I, que sàpigueu que no em serveix absolutament de res saber que n'arribaran més! Jo les volia avui! Protesto enèrgicament contra els compradors de forquilles! Ja podeu anar-vos-en a la merda!

Arghhh… quina ràbia que m'ha entrat! I, a sobre elmeurei no comprenia la meva frustració! Homes!

L'únic consol que em queda és que ja hem trobat tauletes de nit. Però això no treu que aquesta nit desitgi que les FORQUILLES que m'heu robat es converteixn en tridents que empesos pel mateix diable es rebel·lin contra vosaltres i… que cada persona s'imagini el final GORE que més li agradi. Jo m'imaginaré que tornen soletes al prestatge del Corte Inglés i les puc comprar. Vaig a plorar la meva pena. 

 

Quant a annatarambana

Una mestra que va amunt i avall per la vida, intentant ensenyar, malgrat li queda molt per aprendre!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: Forquilles!

 1. Roi diu:

  ups, t’ho juro que avui no he sortit de casa…

 2. Marta diu:

  Déu dóna FORQUILLES a qui no té dents, i culleres a qui no té plats de sopa!! Parlant de plats, n’has vist de plans a bon preu?

 3. dan diu:

  Jo no he sigut. Estava a casa! Tinc una coartada perfecte!

 4. Jo Mateixa diu:

  Buaaaaa tia, quina sort que ja teniu tauletes de nit, nosaltres encara no n’hem vist cap que ens agradi i que estiguin be de preu!!!!

  Que cabrons els de les forquilles :-S grrrrrrrrr

 5. menxu diu:

  I no les venen a cap altre lloc?

 6. XeXu diu:

  No vull ni pensar en el dia que decideixis casar-te i preparar la boda. Sentint-ho molt, comparteixo el desconcert delteurei i no entenc per què et poses així. Forquilles? I que consti que avui no m’he acostat al Corte Inglés per res, eh?

 7. Roi, m’ho crec perquè ets tu!

  Marta, el tema vaixella encara està molt verd!

  Dan, mmm… demosatr-ho! 😉

  Jo Mateixa, últimes novetats, al final no sé si comprarem les que havíem pensat… és que és molt delicat el tema tauleta de nit. Sembla una tonteria però no és!

  Menxu, si, però molt més cares!

  Xexxu, repeteixo: Homes! 😉

  Bluf, estava, ara m’he calmat, frustradíssima! Sobretot perquè ja les veia meves! :S Em miraré això d’IKEA, és que el dia que vam anar-hi estava saturada i per Internet no es veien gens bé!

 8. Finestreta diu:

  A mi també m’agafen aquestes rabietes de vegades… L’última va ser quan jo volia desesperadament comprar-me un llibre, i era dissabte, i just vaig arribar a la botiga que tancaven i no em van deixar entrar, quina ràbia!!! Em va haver d’esperar fins dimarts, perquè dilluns era festiu!!!

 9. Segur que ha estat la senyora aquella de l’abric marró que ensenyen cada any per la tele i que per algo sempre és la primera d’arribar a les rebaixes. Mala persona!

  (però també et diré una cosa: m’és més fàcil imaginar-me-la sense follar els 30 propers anys que no pas follant…)

 10. mafalda diu:

  Jo no he sigut, ho juro! Que no he sortit de Girona, i aquí no tenim ni Corte Inglés (tenim un Hipercor cutre, moooolt cutre!).
  Pos res, que jo no he sigut, eh?!

 11. Carme diu:

  Doncs… reconec que… Ni que hagués estat jo m’atreviria a dir-ho! Les meves són de l’Ikea i van força bé (fins que es trenquin o qualsevol cosa similar, clar). Ara bé, la imatge de les forquilles tridents enforquillant a vés a saber qui és bona!

 12. Noia, vols dir que no n’hi ha forquilles a un altre Corte Inglés? Que a Barcelona n’hi ha uns quants, de Corte Inglés… Tampoc no n’hi ha per tant, però en certa mesura entenc la teva frustració, perquè quan jo m’obsessiono amb una cosa, també em fa molta ràbia no tenir-la en el moment que vull…

 13. Puji diu:

  Hi ha molt cabrón sueltu…

Els comentaris estan tancats.